Naast de behandelingen met acupunctuur kun je ook bij mij terecht voor coaching.  Ik gebruik daarvoor o.a. Nine Star Ki, één van de oudste vormen van astrologie uit China die net als acupunctuur uitgaat van de 5-elementenleer (Water-Hout-Vuur-Aarde-Metaal) en zijn  9 verschijningsvormen.

Alles bestaat uit energie, dat is overal aanwezig en stroomt ook door alles heen. Door die energie is er leven, het zorgt voor groei en het brengt veranderingen. Die energie ontstaat door de twee tegengestelde energievormen, namelijk Yin en Yang.

Op het moment van jouw geboorte is er een bepaalde energie uitgedrukt in drie cijfers en die draag je je hele leven met je mee. 

Het is jouw blauwdruk en daarom ook
jouw zeer persoonlijke gebruiksaanwijzing. 

Stel je eens voor hoe handig het is om die te kennen en hoe fijn het is om jezelf helemaal te begrijpen.

En misschien nog beter om de gebruiksaanwijzing van je partner of kinderen te weten.

* Zit je in de knoop met jezelf of met personen in je omgeving?

* Je ervaart stress maar waarvan dan?

* Geen idee hoe je je kinderen kunt motiveren? 

* Loop je op je werk steeds weer tegen dezelfde dingen aan?

* Wil je je leven een andere richting geven maar weet je nog niet precies wat?

* Blijf je steeds in hetzelfde cirkeltje lopen en kom je voor je gevoel geen steek verder?Nine Star Ki geeft je de antwoorden en handvatten om het op te lossen!

Met jouw eigen persoonlijke Nine Star Ki profiel bekijken we vooral waar jouw talenten zitten maar krijg je meteen ook inzicht in je valkuilen. Het is de blauwdruk van wie je van nature al bent.
Zo’n profiel kun je beschouwen als je energetische pincode die toegang geeft tot jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing.

Het laat precies zien wat je nodig hebt om je goed te voelen,  wat je nodig hebt om je verder te kunnen ontwikkelen en hoe je bepaalde patronen kunt doorbreken.

Je komt daardoor ten eerste heel veel over jezelf te weten. Hoe je in het leven staat, waarom je op een bepaalde manier op dingen of mensen reageert. Het geeft je ook inzicht in de ander en het verandert de manier waarop je die gaat zien, veel beter begrijpt en daarom eventuele onderlinge issues  veel sneller oplost.


Binnenkort kun je een afspraak maken voor jouw uitgebreide persoonlijke Nine Star Ki profiel.  

Ben je nu al erg nieuwsgierig en wil je graag een voorproefje?
Bestel dan je Mini Nine Star Ki profiel via de webwinkel of stuur een mailtje naar coach@senangacupunctuur.nl