Wil je graag eerst wat recensies zien? Hieronder lees je er een paar van Facebook.


Ingrid de Haan

27 november 2018

Heel relaxt en rustgevend, helemaal niet eng ofzo met de naaldjes. En ze is zeer vriendelijk en kundig. Echt een aanrader! Voel me erg goed als ik daar ben geweest.
Nienke Stokman

16 november 2019

Nanouk is een lieve, kundige vrouw. Voor het eerst in lange tijd echt weer kunnen ontspannen. Mijn angst voor naalden zorgde ervoor dat acupunctuur eerst een no go was, die angst bleek écht nergens voor nodig. Ben benieuwd naar de 2e behandeling!

 
Mabel van den Top

30 mei 2018

Ik ben ontzettend blij met Nanouk! Mijn hooikoorts is deze weken echt heel erg vervelend waardoor ik gek word van al het niezen en last van mijn oren, ogen en keel. Nanouk heeft mij twee keer behandelend en ik ben zo blij dat ik bijna nergens last meer van heb!

Jimme Krijgsman

19 oktober 2017

Had ontzettende last van pijn in mijn nek. Tijdens de behandeling merkte ik meteen dat de pijn verminderde. Van te voren geloofde ik er niet in, maar ik heb nu ervaren dat het toch echt helpt. Bedankt Nanouk!

Jeaniek Kooiman

27 september 2017

Door langdurige stress klachten ontwikkeld met betrekking tot nek-schouder, daardoor een tennisarm en golfelleboog. Verschillende remedies ondergaan maar gaven niet het gewenste resultaat.Mijn backpack vakantie kwam steeds dichter bij en die wilde ik graag met zo min mogelijk pijn beleven.
Door de goede verhalen over acupunctuur en Nanouk besloten om een aantal behandeling voor mijn vakantie te doen. Ik reis nu al twee weken met een backpack of met een dagrugzak door Azië zonder pijn. Heerlijk!!

Ester Migchelsen - Arens

11 augustus 2017

Ik loop al enkele weken met een vervelende knieblessure rond (lees: een zeer pijnlijke knak bij het strekken van mijn been - continue). Heb nu twee keer acupunctuur gehad. De pijn is verdwenen en het knakken is in heftigheid en frequentie velen malen minder geworden. Super! Ik ben Nanouk heel dankbaar!
 
Alyssa Snoeijink

31 juli 2017

Wauw ben onder de indruk!!
Liep heel lang met eczeem en rare plekken in me gezicht van alles geprobeerd tot alle crèmes aan toe enige wat hielp was antibiotica..
Maar had het gevoel dat er iets niet in balans was!!
Een keer bij Nanouk geweest en wonderbaarlijk me eczeem binnen 2 dagen helemaal verdwenen!!
De behandeling was erg ontspannend en deed totaal geen pijn, geweldig wat ben ik blij!!

Jan Schreuder

5 januari 2017

Vlak voor de kerst tijdens het sporten een flinke zweepslag opgelopen. Nanouk, van Senang Acupunctuur, vertelde mij dat acupunctuur een goede uitkomst zou bieden voor het herstel.
Mijn doel is om 15 januari te gaan skiën!
Met acupunctuur en laser behandeling heeft zij mij gebracht waar ik nu....4 januari 2017...sta.
Ongelofelijk wat een resultaat...4 behandelingen en ik loop pijnloos zonder moeite. Dit overtreft mijn stoutste dromen. Ik had niet zo veel met deze vorm van behandeling. Nanouk heeft mij overtuigd en laten ondervinden dat er fantastische resultaten zijn te behalen bij haar in de praktijk..... Nu nog aansterken en de wintersport wordt dan wellicht toch een feit!!
Nanouk onwijs bedankt, helemaal top!!

Ook hier (bij Google reviews) kun je er een aantal lezen.


En daar kun je natuurlijk ook zelf eventueel je ervaring delen. Ik ben je daar heel dankbaar voor!

Als je klikt op onderstaande afbeelding kun je meteen je review te schrijven