Wil je graag eerst wat recensies zien? Hieronder lees je er een paar van o.a. Facebook.


Reviews
Fabienne Berghuis

20 januari 2024

Ik ga al een tijdje naar Nanouk voor acupunctuur. Naast dat ik bij binnenkomst gelijk al relaxed ben, heeft ze mij al bij verschillende kwaaltjes geholpen. Laatst ben ik ook langs geweest omdat ik last had van zwangerschaps misselijkheid. Na mijn bezoek merkte is gelijk verbetering! Er is zo veel mogelijk, echt een aanrader om zeker een keer te proberen bij klachten!

Els Schaut

18 januari 2024

Ik was, na jaren uitproberen wat er hielp tegen de pijn, uitbehandeld bij de pijnpoli. Na alle pillen kuren, pleisters, tril apparaten, infusen, zenuwen resetten etc. , kreeg ik te horen dat ze niets meer voor mij konden betekenen. Ik moest er maar mee leren leven. Lopen was een regelrechte marteling en ik had 24 uur per dag pijn. Er waren dagen bij dat ik wel kon janken ( wat ik ook gedaan heb ). Ik ging denken aan alternatieven en op advies van een vriendin ben ik naar Senang, naar Nanouk Rijken, gegaan. Tot mijn grote verbazing sloeg de behandeling aan !! Ik kan weer normaal lopen, 80-90 % pijn is verdwenen. Ik voel nog steeds overduidelijk mijn voeten maar het grootste deel van de pijn is weg. Ik kan je niet zeggen wat een weldaad en vrijheid dat voor mij betekend. Bovendien voel ik mij lichamelijk steeds beter worden. Ik slikte heel veel pillen voor diverse aandoeningen maar sinds kort slik ik alleen nog bloedverdunners vanwege een hartklep vervanging en verder niets meer. Ik ben tot op de dag van vandaag ontzettend blij dat ik naar Nanouk ben gedaan. Mijn eerste behandeling was op 26 september 2023 en sindsdien is het lichamelijk alleen maar beter gegaan !!

 
Maartje Morsch

2 februari 2024

Nanouk is een lieve vrouw, die naar je luistert en met je meedenkt. Er hangt een positieve sfeer en als ik bij Nanouk weg ga voelt het alsof ik herboren ben. Zeker een aanrader!

Nick Boot

29 januari 2024

Na een mega hernia , niet meer aan de medicijnen willen , opzoek naar alternatieven hier terecht gekomen en geen moment spijt gehad , was eerst een beetje sceptisch maar na de eerste behandeling gelijk een fan zo goed als dit werkte voor mij , pijnloos de deur uit , heeft me onwijs goed geholpen , toen voor me hernia , nu elke 4 weken heen voor een soort apk :-)

Ingrid de Haan

27 november 2018

Heel relaxt en rustgevend, helemaal niet eng ofzo met de naaldjes. En ze is zeer vriendelijk en kundig. Echt een aanrader! Voel me erg goed als ik daar ben geweest.
Nienke Stokman

16 november 2019

Nanouk is een lieve, kundige vrouw. Voor het eerst in lange tijd echt weer kunnen ontspannen. Mijn angst voor naalden zorgde ervoor dat acupunctuur eerst een no go was, die angst bleek écht nergens voor nodig. Ben benieuwd naar de 2e behandeling!

 
Mabel van den Top

30 mei 2018

Ik ben ontzettend blij met Nanouk! Mijn hooikoorts is deze weken echt heel erg vervelend waardoor ik gek word van al het niezen en last van mijn oren, ogen en keel. Nanouk heeft mij twee keer behandelend en ik ben zo blij dat ik bijna nergens last meer van heb!

Jimme Krijgsman

19 oktober 2017

Had ontzettende last van pijn in mijn nek. Tijdens de behandeling merkte ik meteen dat de pijn verminderde. Van te voren geloofde ik er niet in, maar ik heb nu ervaren dat het toch echt helpt. Bedankt Nanouk!

Jeaniek Kooiman

27 september 2017

Door langdurige stress klachten ontwikkeld met betrekking tot nek-schouder, daardoor een tennisarm en golfelleboog. Verschillende remedies ondergaan maar gaven niet het gewenste resultaat.Mijn backpack vakantie kwam steeds dichter bij en die wilde ik graag met zo min mogelijk pijn beleven.
Door de goede verhalen over acupunctuur en Nanouk besloten om een aantal behandeling voor mijn vakantie te doen. Ik reis nu al twee weken met een backpack of met een dagrugzak door Azië zonder pijn. Heerlijk!!

Ester Migchelsen - Arens

11 augustus 2017

Ik loop al enkele weken met een vervelende knieblessure rond (lees: een zeer pijnlijke knak bij het strekken van mijn been - continue). Heb nu twee keer acupunctuur gehad. De pijn is verdwenen en het knakken is in heftigheid en frequentie velen malen minder geworden. Super! Ik ben Nanouk heel dankbaar!
 
Alyssa Snoeijink

31 juli 2017

Wauw ben onder de indruk!!
Liep heel lang met eczeem en rare plekken in me gezicht van alles geprobeerd tot alle crèmes aan toe enige wat hielp was antibiotica..
Maar had het gevoel dat er iets niet in balans was!!
Een keer bij Nanouk geweest en wonderbaarlijk me eczeem binnen 2 dagen helemaal verdwenen!!
De behandeling was erg ontspannend en deed totaal geen pijn, geweldig wat ben ik blij!!

Jan Schreuder

5 januari 2017

Vlak voor de kerst tijdens het sporten een flinke zweepslag opgelopen. Nanouk, van Senang Acupunctuur, vertelde mij dat acupunctuur een goede uitkomst zou bieden voor het herstel.
Mijn doel is om 15 januari te gaan skiën!
Met acupunctuur en laser behandeling heeft zij mij gebracht waar ik nu....4 januari 2017...sta.
Ongelofelijk wat een resultaat...4 behandelingen en ik loop pijnloos zonder moeite. Dit overtreft mijn stoutste dromen. Ik had niet zo veel met deze vorm van behandeling. Nanouk heeft mij overtuigd en laten ondervinden dat er fantastische resultaten zijn te behalen bij haar in de praktijk..... Nu nog aansterken en de wintersport wordt dan wellicht toch een feit!!
Nanouk onwijs bedankt, helemaal top!!

Ook hier (bij Google reviews) kun je er een aantal lezen.


En daar kun je natuurlijk ook zelf eventueel je ervaring delen. Ik ben je daar heel dankbaar voor!

Als je klikt op onderstaande afbeelding kun je meteen je review te schrijven